До 27 градуса в първия ден на ноември. Утре ще е

...
До 27 градуса в първия ден на ноември. Утре ще е
Коментари Харесай

До 27 градуса в първия ден на ноември

До 27 градуса в първия ден на ноември. Утре ще е най-вече слънчево. Сутринта в обособени региони в Източна България и около Дунав - с понижена видимост. Ще духа слаб, в Източна България до сдържан югоизточен вятър. Минималните температури ще са 8°-13°, в София 8°, а оптималните - сред 22° и 27°, в София 24°, сочи прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология.  

По Черноморието ще доминира слънчево време. Преди обяд тук-там видимостта краткотрайно ще е понижена. Ще духа слаб до сдържан югоизточен вятър. Максималните температури ще са 18°-21°. Температурата на морската вода е към 17°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

В планините ще е най-вече слънчево. Ще духа сдържан вятър от север-северозапад, по високите и открити елементи от север-североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 17°, на 2000 метра - към 11°.

В сряда ще бъде топло с дневни температури най-вече сред 24° и 29°. Ще бъде и слънчево, сутринта на обособени места в Източна България - с понижена видимост, която с появяването на слаб запад-северозападен вятър бързо ще се подобри; в Дунавската низина вятърът ще се усили до сдържан,  съобщи през днешния ден.бг.

В четвъртък ще има по-значителни краткотрайни нараствания на облачността, с дребна възможност да превали. По-късно денем вятърът последователно ще отслабне. Дневните температури ще се намалят, само че ще останат по-високи от естествените за началото на ноември.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР